Elif Yonat Toğay

BİYOGRAFİ

Sabırsızdır. Ama sincap aşkına, bir ağacın altında saatlerce bekleyebilir. Dikkatlidir. Ama uçan balık görünce sevinçten öyle çok zıplar ki sonunda kanodan düşebilir. Dakiktir. Ama bir ibibiğin peşine takılıp zamanı unutabilir ya da egzotik balıkların arasında elleri ve ayakları buruş buruş olana kadar yüzebilir. Hesap kitap yapabilir. Ama uzak ülkelerde ne zaman deniz kabuğu ve kozalak toplasa bavulu kapanmaz. Asya fillerini, Afrika penguenlerini ve denizatlarını çok sever. Ne yazık ki yirmi sekiz yıldır bir tane bile denizatına rastlamadı. Oysa eskiden, bir günde tam üç tanesiyle burun buruna gelmişliği var. Ara sıra cips yemek dışında kötü bir alışkanlığı yok. Öyle, kendi halinde biri işte...

Elif Yonat Toğay'la"Minik Dişlerin İçin Hangisi Senin Tercihin?"

Elif Yonat Toğay’ın diş sağlığı ve bakımının önemine değinen Dodi Dişdostu isimli kitabıyla ilişkilendirilmiş, çocukların diş fırçalamanın gerekliliğini kavrayacakları, eğlenceli ve bilgilendirici bir sınıf içi deney çalışması.

PDF İNDİR

Elif Yonat Toğay'la"Hayalimdeki Atıştırmalık"

Kısa ve nükteli anlatımının okurlarına gülücükler armağan ettiği Atıştırmalık Öyküler ile ilişkilendirilmiş, çocukların hayal güçlerini gıdıklayacak, eğlenceli bir yaratıcı düşünme ve yazma atölyesi.

PDF İNDİR

Elif Yonat Toğay'la"Bir Şeyler Yazmam Gerek"

Anlatım dili, olayların gündelik hayatla ilişkisi ve mizahi duruşuyla çocukluğun beş hâlinin anlatıldığı Bir Şeyler Yapmam Gerek isimli kitaptan esinle, çocukların hayal güçlerinden beslenen interaktif bir yaratıcı yazma atölyesi.

PDF İNDİR