"İki sevgilinin gülüşüne benzer
Bir nisan havası değil mi esen?"

                                           Cahit Sıtkı TARANCI

Baharın en güzel ayı Nisan, baharın en güzel yaşandığı şehirlerden birinde, İzmir’de topluyor tüm kitapseverleri… İzmir merkezli bir yayınevi olarak, 14-22 Nisan arasında düzenlenecek İzmir Kitap Fuarı’nda kendimizi ev sahibi sayıyoruz. Bir ev sahibinin tüm titizliği ve hevesiyle hazırlandık fuara. Yeni kitaplarımız, değerli yazarlarımız ve etkinliklerimiz ile okurlarımızla buluşmaya hazırlanıyoruz. Gelenekselleşen Tudem Edebiyat Ödülü’nü de bu yıldan itibaren kendi şehrimize, İzmir’e taşıyoruz. İlk kez yetişkin edebiyatı dalında düzenlenen 15. Tudem Edebiyat Ödülleri fuarın açılış akşamında düzenlenen bir törenle sahiplerine verilecek. Bahar havasında, iyi edebiyatın izinde, kitaplar arasında buluşmak üzere…
15. Tudem Edebiyat Ödülleri sahiplerini buldu
Bu yıl ilk kez yetişkin edebiyatı alanında verilen 15. Tudem Edebiyat Ödülleri’nde dereceye girenler açıklandı. Birincilik ödülü Arafta Zaman adlı romanıyla Halil İbrahim Polat'ın oldu. Heykeltıraş Ozan Ünal tarafından tasarlanan ödül heykelleri İzmir Kitap Fuarı'nın açıldığı akşam düzenlenecek törenle sahiplerine verilecek. 
Devamı...





Tudem kitapları, Doğu ve Güneydoğu Asya ülkelerinde tanıtılacak
Tudem Yayın Grubu'nun yazarlarını yurtdışındaki okurlarla buluşturmak için kurduğu Silva Literary Agency ile Çin’in basılı ve dijital yayın alanında çalışan en büyük ajanslarından biri olan Rightol Media arasında anlaşma imzalandı. Anlaşma sayesinde Tudem kitapları Doğu Asya (Çin, Japonya, Kore, Hong Kong, Singapur, Tayvan) ve Güneydoğu Asya (Endonezya, Malezya, Hindistan, Pakistan) pazarlarındaki okurlarla buluşacak. Rightol Media, Pekin Uluslararası Kitap Fuarı, Şangay Çocuk Kitapları Fuarı, Taipei Uluslararası Kitap Sergisi, Hong Kong Kitap Fuarı gibi önemli Uzakdoğu fuarlarının yanı sıra kendi düzenlediği ve bölgenin önemli yayıncılarını davet ettiği etkinliklerde de Tudem kitaplarının tanıtımını yapacak.


Mart ayı fuarlarında
Tudem'e yoğun ilgi  

Tudem Yayın Grubu, Mart ayında Isparta ve Bursa kitap fuarları ile Çakabey Kitap Günleri'ne katıldı. Tudem Edebiyat, Delidolu, Desen, Uçanbalık, Tudem Eğitim, BlokTest markalarına ait yayınların yanı sıra çocuk ve gençlik kitapları dergisi İyi Kitap'ın okurlarla buluştuğu fuarlarda, Tudem standları ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.
Kitapseverler Tudem yazarlarıyla tanışma fırsatı da yakaladı. Isparta 2. Kitap Fuarı'nda Çiğdem Gündeş, Hamdullah Köseoğlu ve Pelin Güneş, Bursa 16. Kitap Fuarı'nda Aytül Akal, Beyza Akyüz, Çiğdem Gündeş, Ferda İzbudak Akıncı, Habib Bektaş, Hanzade Servi, Hicabi Demirci, Koray Avcı Çakman, Mavisel Yener, Mehmet Atilla, Miyase Sertbarut ve Toprak Işık, okurlarıyla bir araya geldi. İzmir Çakabey Kitap Günleri'nde ise Güzin Öztürk, Hamdullah Köseoğlu, İclal Dikici, Kerem Işık, Özlem Kılıçaslan Sözbilir ve Saro Pardo kitapseverlerle buluştu.

Tudem Yayın Grubu Bologna Çocuk Kitapları Fuarı'na katıldı
Tudem Yayın Grubu, dünyanın en önemli yayıncılık etkinliklerinden biri olan Uluslararası Bologna Çocuk Kitapları Fuarı’nda, farklı ülkelerden yayıncı, yazar, çizer ve çevirmenlerle bir araya geldi. Tudem Yabancı Yayınlar Koordinatörü Canan Topaloğlu, Telif Eserler Yayın Koordinatörü Hülya Dayan ve Silva Literary Agency yetkilisi Aslı Candaş'ın yer aldığı Tudem ekibi, fuar boyunca telif ajansları, yayınevleri ve birçok sektör temsilcisiyle ikili görüşmeler yaptı. 


Tudem katalogları yenilendi
Tudem Yayın Grubu 2018 bahar dönemine girerken kataloglarını yeniledi. Tudem Yayın Grubu bünyesindeki eğitim ve kültür yayınlarının tanıtıldığı Genel Katalog-Bahar 2018, kitapların teknik özellikleri, satış detayları ve fiyat bilgilerini barındırıyor. Bahar 2018 Yeni Çıkanlar Kataloğu'nda ise Tudem Edebiyat’ın bahar yayın döneminde okurlarıyla buluşacak tüm yeni kitapları yer alıyor. 
Tudem Yayın Grubu bünyesindeki yayınları tanıtmanın ötesinde, özel içerikleriyle birer kaynak olma niteliği de taşıyan bu katalogları incelemek için
tıklayın... 

Fellowship İstanbul'da
Tudem kitapları ilgi gördü 

Silva Literary Agency, Tudem Yayın Grubu'nun markaları altında yayımlanan eserleri 8-12 Mart tarihlerinde, 66 ülkeden 209 yayınevinin katıldığı İstanbul 3. Yayımcılık Profesyonel Buluşmaları Programı'nda (3rd Istanbul Fellowship Program) tanıttı.
Yerli ve yabancı yayıncıları bir araya getirmeyi ve yayınevleri arasında telif alışverişini geliştirmeyi amaçlayan program boyunca Silva Literary Agency yetkilisi Aslı Candaş, önemli görüşmeler yaptı. 

Raşel Meseri, Yakın Kitabevi'nde okurlarıyla buluştu 
Delidolu tarafından yayımlanan Köpekbalıklarının Kayıp Şarkıları isimli romanıyla edebiyat çevrelerinin beğenisini toplayan Raşel Meseri, 31 Mart Cumartesi günü Yakın Kitabevi'nde okurlarıyla bir araya geldi. Etkinlik kapsamında, Handan Gökçek ve Fergun Özelli'nin katılımıyla bir de söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşinin ardından Meseri, Köpekbalıklarının Kayıp Şarkıları'nı okurları için imzaladı.

Tudem Yayın Grubu, Mavi Karga Spor Kulübü’ne sponsor oldu
Eğitim ve kültür yayıncılığındaki otuz yılı aşkın tecrübesi, nitelikli yayınları, her biri kendi alanında değer taşıyan markalarıyla çocuk, genç, yetişkin her yaştan okura seslenen Tudem Yayın Grubu, Mavi Karga Spor Kulübü’ne sponsor oldu. Tudem Yayın Grubu ile Mavi Karga Spor Kulübü arasında imzalanan resmi sponsorluk anlaşması Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından onaylandı. 
Devamı...


 
Tudem yazarları
Bahçeşehir Koleji Yaratıcı Yazarlık Festivali’ne konuk oldu

Bahçeşehir Koleji tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Yaratıcı Yazarlık Festivali, “Yaşama Sevinci” temasıyla, 16-17-18 Mart tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirildi. Tudem Yayın Grubu yazarlarından Aşkın Güngör, Koray Avcı Çakman, Toprak Işık, Seran Demiral ve Dilek Yardımcı’nın eğitmen, Aytül Akal’ın ise jüri üyesi olarak görev üstlendikleri festivale Türkiye’nin dört bir yanından bini aşkın Bahçeşehir Koleji öğrencisi katıldı. Festival kapsamında düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilerin öyküleri, hazırlanacak özel bir anı kitabında bir araya getirilecek.  
Mehmet Atilla, "Mutluluk" şiirini
çocuklarla birlikte okudu

Türkçe edebiyatın yetkin kalemlerinden Mehmet Atilla, 2018 UNESCO Dünya Şiir Günü İstanbul Festivali kapsamında, Halkalı Bahçeşehir Koleji’nde düzenlenen şiir dinletisine konuk oldu. Atilla, farklı kıtalardan onlarca şairi aynı çatı altında buluşturan etkinlikte, çocuklardan oluşan özel bir koro ile birlikte "Mutluluk" isimli şiirini okudu.
İstanbul Bölge Müdürü Tüzün Bülbül sizin için seçti:
Babam ve Ben
Kitabın kahramanı Catherine, New York’ta doğmuş, hayatında ilginç ya da tuhaf bir yan olmayan, sıradan birisidir. Bir kış günü evinin penceresinden, yönetmekte olduğu dans okulunu izlemektedir. Küçük bir kızın, gözlüklerini, tıpkı o yaşlarda kendisinin yaptığı gibi, sandalye üzerine bıraktığını görür ve aniden geçmişe, 1960’lı yılların Paris’ine, çocukluğuna döner.
Çocuk Catherine’in hayatı yaramazlık, renkli hayaller ve bolca danstan ibarettir. Hayata sürekli takmakta olduğu gözlüklerinin ardından bakar ve kendisini bundan dolayı çok ayrıcalıklı hisseder. Gözlüğünü taktığında algıladığı gerçek dünya ile çıkardığında gördüğü, sürprizlerle dolu, heyecanlı ama bir o kadar da bulanık olan dünyada hayallerinin içinde dans ederek kaybolur.
Catherine için, hayal dünyasını babasıyla paylaşabilmek, Amerika’da yaşayan annesi kadar iyi bir dansçı olma isteğinden bile daha değerlidir. Her kız çocuğu gibi, onun için de babası hayatının kahramanıdır. Baba-kız, görmek ya da duymak istemedikleri şeyler olduğunda gözlüklerini çıkarıp gerçek dünyadan uzaklaşır ve hayallerindeki dünyada kaybolurlar.
Size de gerçek dünya bazen sıkıcı mı geliyor? O zaman Catherine'in Paris’teki çocukluk günlerine gidip komik ve duygu yüklü anıları birlikte yaşamaya ne dersiniz? Üstelik bu kitapta hayalleriniz Jean-Jacques Sempé’nin muhteşem çizimleri ile gerçekliğe bürünüyor...

 
Tehlikesavar Matematik Cambazları, katil örümcekleri, ölümcül fırtınaları, keskin bıçakları ve daha bir sürü tehlikeli şeyi merkezine alan karmaşık problemleriyle, okurları akıl almaz bir matematik serüvenine davet ediyor. 
"Komplo şebekeler tarihinden sadeliğin dinginliğine"
Mert Tanaydın, Direniş'i
Sabit Fikir için inceledi. 

 
"Dans edemeyeceksem bu benim hayatım değildir”
Başak Beykoz, Babalar ve Kızları'nı BirGün Kitap'ta değerlendirdi. 
Sosyal medya aracılığıyla okurlarımızdan gelen yüzlerce paylaşım arasından birini seçtik. @qurbanova_aynuur'a bu güzel fotoğraf ve değerlendirme için teşekkür ediyoruz. Bir sonraki bültenimizde hangi takipçimiz yer alacak, biz de merak ediyoruz.
Mart ayında yayımlanan kitaplarımızı incelemek için tıklayınız.
Mart ayındaki tekrar baskılarımızla ilgili detaylı bilgi edinmek için tıklayınız.

Nisan'da herkes
Terry Pratchett okuyacak

Fantastik ve bilimkurgu edebiyatına yön veren kült yazar Sör Terry Pratchett’ın, Tudem ve Delidolu etiketleriyle yayımlanmış 26 farklı kitabını Nisan ayı boyunca yüzde 30 indirimli olarak edinmek ister misiniz? Kampanyanın detayları hakkında ayrıntılı bilgi almak ve yazarın kitaplarını incelemek için tıklayın...

Tudem'in fuar programı yine dopdolu
Tudem Yayın Grubu'nun 23. TÜYAP İzmir Kitap Fuarı ajandasında 62 imza etkinliği, 3 söyleşi ve 1 atölye çalışması yer alıyor.
9 gün sürecek fuara 7 markası, 27 yazarı ve binlerce kitabıyla katılan Tudem, 4 farklı standında çocuk, genç ve yetişkin olmak üzere her yaştan okuruyla buluşmaya hazırlanıyor. Tudem'in fuar programı için
tıklayın...
Dimitris Sotakis
İzmir Kitap Fuarı'nda

Ülkemizde, Soluğun Mucizesi ve Bir Süpermarketin Hikâyesi isimli romanlarıyla tanınan Yunan yazar Dimitris Sotakis, İzmirli okurlarıyla bir araya geliyor. 14-17 Nisan tarihleri arasında, 23. İzmir Kitap Fuarı, Salon 2-514 numaralı Delidolu standında kitaplarını imzalayacak olan Sotakis, 15 Nisan Pazar günü saat 13.15’te, çevirmenleri İbrahim Arık ve Yılmaz Okyay ile birlikte bir söyleşi gerçekleştirecek. Avrupalı edebiyat eleştirmenlerince çağının önemli yazarlarından bir olarak anılan Dimitris Sotakis, kitapseverleri, Atina’dan Smyrna’ya uzanan keyifli bir edebiyat yolculuğuna çıkaracak.  



İzmir Kitap Fuarı'nda illüstratörler Tudem standında buluşacak
Zengin yazar ve çizer kadrosuyla çocuk edebiyatımıza yön veren Tudem Yayın Grubu, yeni illüstratörlerle tanışmak ve ortak projeler geliştirmek amacıyla, 23. İzmir Kitap Fuarı kapsamında iki ayrı yayınevi-illüstratör buluşması gerçekleştirecek. Telif Eserler Yayın Koordinatörü Hülya Dayan tarafından, 17 ve 21 Nisan tarihlerinde, 14.00-16.00 saatleri arasında, Salon 2-308 numaralı Tudem Edebiyat/Uçanbalık standında düzenlenecek buluşmalara katılım, [email protected] adresinden alınacak randevu ile sağlanacak. Buluşmalara Tudem Yayın Grubu ile çalışmak isteyen tüm illüstratörler davetli.
Tudem Yayın Grubu, Londra Kitap Fuarı'na katılacak
Tudem Yayın Grubu, dünyanın en önemli yayıncılık etkinliklerinden olan ve her yıl 100'ü aşkın ülkeden yayıncıyı ve telif ajanslarını bir araya getiren Londra Kitap Fuarı'na katılmaya hazırlanıyor. Fuarda Tudem Yayın Grubu'nu, Delidolu ve Desen Yayın Yönetmeni Ayşegül Utku Günaydın temsil edecek. Günaydın, fuar boyunca telif ajansları, yayınevleri ve sektör temsilcileriyle görüşmeler yapacak. 


Tudem Beşiktaş Kitabevi'nde çocuklar keşfetmeye devam ediyor!
Atölye Pikolo işbirliğiyle hayata geçirilen Tudem Beşiktaş Kitabevi Atölye Çalışmaları bütün hızıyla sürüyor. 14 Nisan Cumartesi günü saat 11.00’de, deneyimli atölye uygulayıcıları Aslı Ersoy ve Elif Üngör tarafından gerçekleştirilecek “Ben de Bir İnsanım!” başlıklı atölye çalışması için kayıtlar devam ediyor. 6-9 yaş arasındaki çocukların rengârenk ipler ve ev yapımı makarnalar kullanarak kendi otoportrelerini tasarlayacakları etkinlik, farklılıklar ve benzerlikler üzerine keşiflerle dolu bir oyuna dönüşüyor. Tudem Beşiktaş Kitabevi’nde gerçekleştirilecek etkinliğe katılım kuponu, Tudem Beşiktaş ve Kadıköy kitabevlerinden 60,00 TL ve üzeri alışveriş yapanlara armağan ediliyor.
A
yrıntılı bilgi için tıklayın...

Tudem Yayın Grubu
Denizli, Merzifon ve Hatay Kitap Fuarlarında!

Tudem Yayın Grubu, "Hayatın farklı renkleri, sözcüklerin büyüsü ve edebiyatın gücüyle fuarda buluşuyoruz" sloganıyla Denizli, Merzifon ve Hatay Kitap Fuarlarında kitapseverlerle bir araya geliyor. Yedi markası, bini aşkın kültür ve eğitim yayını ve sevilen yazarlarıyla Denizli, Merzifon ve Hatay'ın edebiyat coşkusuna ortak olan Tudem'in stant numaraları ve güncel fuar imza programlarını sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

Tudem Modern Klasikler
koleksiyonu genişliyor...

Tüm zamanların en çok okunan Tudem kitaplarının özel baskılarının yer aldığı "Tudem Modern Klasikler" koleksiyonundaki kitap sayısı iki yeni eserle 10’a ulaştı. İngiliz yazar Andy Mulligan’ın 25'ten fazla dile çevrilen Çöplük adlı romanı ile ödüllü yazar Ferda İzbudak Akıncı’nın evrensel yapıtı Mutluluk Sokağı, yepyeni kapak ve sayfa tasarımları, özel cildi ve gözden geçirilmiş metinleriyle "Tudem Modern Klasikler" koleksiyonu içinde yeniden okurlarla buluştu.   

Hamdullah Köseoğlu'ndan,
bilinmezliklere dolu
yepyeni bir macera

Çocuk edebiyatımızın üretken kalemlerinden Hamdullah Köseoğlu'nun son kitabı Ormanın Sakladıkları, insanların doğayla olan ilişkisini duyarlı bir yaklaşımla ele alan bir macera.
Hayalle gerçeğin iç içe geçtiği, şiirlerle zenginleştirilmiş bir anlatıya sahip olan bu heyecan dolu kitap, uçsuz bucaksız bir ormanda gezintiye çıkan iki yakın arkadaşın başından geçenleri anlatıyor.
Okurlarına doğaya saygı bilinci kazandırmaya çalışan Ormanın Sakladıkları, yetişkinlerin dünyasına bir de çocukların gözünden baktırıyor.


Aile sevgisi
her şeyin üstesinden gelir...

Bol ödüllü İngiliz yazar Michael Morpurgo yeni romanı Eve Giden Uzun Yol'da, yetimhanede yaşayan George adında 12 yaşında bir çocuğun gizemli ve ilginç maceralarla sınanan yaşam öyküsünü anlatıyor. Kendini bildiğinden beri koruyucu aileler arasında savrulan küçük George'un gerçek bir aileye kavuşma umudunu işleyen Morpurgo, her zamanki gibi zamanın sınırlarını aşan, evrensel bir kitaba imza atıyor.  Paylaşmanın, umudun, sevginin ve azmin önemini vurgulayan bu duygu yüklü kitap, okurların damağında klasik eserlere has bir tat bırakıyor. 

 

Süper Çocuklar yeniden iş başında!
Aytül Akal’ın duyular ve farklılıklar üzerine kaleme aldığı “Süper Çocuklar” dizisinin maceraları hız kesmiyor!
Sevilen serinin merakla beklenen dördüncü halkası Süs Delisi’nde, okurları, her zamanki gibi yine hareketli bir serüven bekliyor.
Gizli yeteneklerini keşfetmeye çalışan kahramanlarımız bu sefer, süratle ilerleyen bir arabadan düşen, esrarengiz ve parlak bir nesnenin izini sürüyor.
Maceradan maceraya koşan Süper Çocuklar, ortadan yok olan ünlü bir moda tasarımcısının gizemini çözmeye çalışırken türlü tehlikelerle karşılaşıyor…
Okumanın ve okur olmanın
değişik halleri bu kitapta

Güz döneminde yayıncılık faaliyetini kurmaca dışı alana taşıyan Delidolu, "Okumak" temasına, Arjantinli yazar Ricardo Piglia'nın Son Okur adlı kitabıyla başlıyor.
21. yüzyılın önemli edebiyatçılarından ve düşünürlerinden Piglia'nın denemelerinden oluşan kitap, okuma kavramını farklı açılardan irdeliyor. Son Okur, Borges'in öykülerindeki okuma temasından Kafka'nın kadınları nasıl birer yazıcı olarak kullandığına, polisiye romanlardaki dedektiflerin ipuçlarını okuma serüvenlerinden Che Guevara'nın kütüphanesine ve James Joyce'un yazı serüvenine kadar farklı ve ilginç edebi bilgileri barındırıyor. 

Yabancı olmak ve insan doğası üzerine bir roman:
Gevişgetirenler Zamanı

Delidolu, Brezilya edebiyatının önemli isimlerinden José J. Veiga'nın Türkçedeki ilk eseri Gevişgetirenler Zamanı'nı okurlarla buluşturuyor. Veiga, sürü psikolojisi, merak, işgal gibi konuları ele aldığı kitabında mülk kavramını da sorguluyor. Gizem ve merak dozunun yüksekliğiyle dikkat çeken Gevişgetirenler Zamanı, insanın kendini yalnızca insanda tanıyabildiğini vurgulayan, küçük kasaba yaşamının evrenselliğini ortaya koyan, tahakküm edenle tahakküm altında kalanın ilişkisini sorgulayan, gizemli ve karanlık bir roman.


Handan Gökçek'ten
örtük anlatımlı öyküler: Katre

Handan Gökçek'in yaşam, varoluş, yabancılaşma ve öteki konularını ele aldığı yeni öykü kitabı Katre, Nisan ayında raflardaki yerini alıyor.
Öykülerinde metinler arası ilişkiyi sık kullanan Gökçek bu kitabında, örtük anlatımlı öyküleriyle okurları deneyimlerin sınırında gezdiriyor. Kitabın sonunda, iki öykünün tiyatro oyunu da yer alıyor. 
Katre, metin üzerinde çalışma yapan okurlara ve üniversite öğrencilerine de kaynak teşkil edecek nitelikte bir eser. 

DiskDünya'nın yeni kitabı
ilk kez Türkçede!

Dünyaca ünlü fantastik mizah serisi DiskDünya’nın yolculuğu yepyeni bir boyuta geçiyor. Delidolu Yayınları, serinin on dördüncü kitabı olan Hanımlar ve Beyler’i Türkiye’deki okurlarıyla ilk kez buluşturmanın heyecanı içinde! 
Daha önce Türkiye’de de yayımlanmaya başlanan ama haksız şekilde “öksüz” bırakılan kült seri, “Cadılar” alt dizisinin eğlenceli kitaplarından biriyle sürüyor. Havamumu Nine, Ogg Ana ve Magrat Sarımsak üçlüsünün başı yine dertten kurtulmazken, Shakespeare’in oyunlarından fırlayan “iyi” ve “kötü” karakterler, absürt mizahın en uç örneklerinden birine imza atıyor!
Desen Yayınları'ndan
mülteci sorununa odaklanan
sarsıcı bir grafik roman!

Kendisi de bir aktivist olan Kate Evans, yeni grafik romanı İlmekler’de, Avrupa’yı etkisi altına alan mülteci krizinden sarsıcı bir kesit sunuyor. Kıta Avrupa’sındaki göçmen çıkmazının sembollerinden biri olan Calais’deki mülteci kampını mercek altına alan Evans, yarattığı sürükleyici kurgunun satır aralarında, Orta Doğulu ve Afrikalı mültecilerin İngiltere’ye ulaşma çabalarını anlatıyor. Gerek hikâyesi gerekse farklı çizim ve boyama tekniklerinden beslenen karakteristik çizimleriyle dikkat çeken İlmekler, son yılların en çarpıcı grafik romanlarından biri olarak anılıyor.
Küçücük bir ayrıntı bile dünyayı değiştirmeye yeter
İsviçreli yazar Germano Zullo ile illüstratör Albertine imzalı İncelikli Şeyler, akıp giden hayatta, insana mutluluk veren küçük anlara dokunan bol ödüllü bir resimli kitap. Ucu açık metni ve kendine özgü minimal resimleriyle evrensel bir hikâye anlatan İncelikli Şeyler, küçük ayrıntıların, insanın dünyaya bakışını ne kadar değiştirebileceğini gözler önüne seriyor. 


Süt kutusundaki ineği görenler el kaldırsın!
Uçanbalık Yayınları, Fransız yazar Sophie Adriansen ve çizer Mayana Itoïz imzalı, Süt Kutusundaki İnek'i okurlarla buluşturmaya hazırlanıyor. 
Mizahi öyküsü ve canlı resimleriyle dikkat çeken kitap, hızlı tüketim gıdalarıyla büyüyen kentli çocukların doğayı ve doğal gıda ürünlerini algılayış biçimlerine eleştirel bir yaklaşım getiriyor. 
Süt Kutusundaki İnek, okuruna yönelttiği sürpriz sorularla hem güldürüyor hem de düşündürüyor.

Pengu'nun yeni kitabı
çocuklara yıkanmayı sevdirecek

Yazar Selen Somer ve çizer Nurten Deliorman’ın hayat verdikleri “Pengu” serisinin beşinci kitabı raflardaki yerini adı. Pengu’nun temizlik alışkanlığını konu edinen yepyeni serüveni Bu Koku da Ne?, kişisel hijyen ve bakımın sosyal ilişkiler üzerindeki etkilerine değinen sevimli bir öykü anlatıyor. 
Ortaokul öğrencileri sınavlara
10x20 Kazanım Pekiştirme Denemeleri Setleri ile hazırlanıyor

Okulda öğrendiklerini pekiştirmek ve sınavlarda başarıyı yakalamak isteyen ortaokul öğrencileri BlokTest 10x20 Kazanım Pekiştirme Denemeleri Setlerini tercih ediyor. Ortaokul öğrencileri için, müfredatlara uygun ve her derse özel olarak hazırlanan bu setler, tamamı özgün ve kazanım odaklı 20'şer sorunun yer aldığı 10 farklı deneme sınavından oluşuyor. Setlerde "çek-kopar" şeklinde ciltlenen sınav fasiküllerinin yanı sıra, cevap kâğıtları ve cevap anahtarları bulunuyor. 




BlokTest’ten dört dörtlük
deneme setleri

BlokTest 4+4 Deneme Sınavı Setleri ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin, bilgilerini sınama ve çalışma hedefi belirlemelerine yardımcı oluyor. Tüm derslerin bir arada bulunduğu 4+4 Deneme Sınavı Setleri, 1.Dönem 4 fasikül ve 2.Dönem 4 fasikül olarak ayrılmış, 100'er sorunun yer aldığı 8 deneme sınavından oluşuyor. Setleri alan her öğrenciye konu analizi ve skor tabloları da hediye ediliyor.
İyi Kitap'ın 103. sayısı yayımlandı!
Türkiye’nin tek çocuk ve gençlik edebiyatı dergisi olan İyi Kitap'ın yeni sayısı yayımlandı. 2009 yılından bu yana kesintisiz yayımlanarak bir edebiyat dergisi için yakalanması zor bir başarıya imza atan İyi Kitap'ın 103. sayısı yine birbirinden güzel kitaplar ve inceleme yazılarıyla dolu. Tudem Yayın Grubu bünyesinde çıkarılan ve ücretsiz olan İyi Kitapwww.iyikitap.net, Issuu ve Magzter üzerinden ücretsiz olarak okuyabilir, dilerseniz pdf olarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
İyi Kitap ile ilgili güncel bilgilerden haberdar olmak için ise derginin sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz. 

 
Paylaş
Tweet
Paylaş
Tudem Yayın Grubu Bültenine üye olun, bültenimiz e-postanıza gelsin.
Sosyal Medyada TUDEM YAYIN GRUBU
Copyright © 2017, Tudem Yayın Grubu, tüm hakları saklıdır.
Bu e-posta, Tudem Yayın Grubu iletişim listesine kayıtlı olduğunuz için gönderilmiştir. 

TUDEM YAYIN GRUBU
1476/1 Sokak No:10/51 35220 Alsancak, Konak / İzmir
Tel: 0(232) 463 46 40 Faks: 0(232) 464 11 73

www.tudem.com

Adres listemizden çıkmak için lütfen tıklayın: unsubscribe from this list  
Liste üyeliği tercihlerini değiştirmek için lütfen tıklayın: update subscription preferences