İzmir Kitap Fuarı ve Tudem Edebiyat Ödülleri coşkusuyla geride bıraktığımız Nisan ayının ardından, Mayıs yazı aratmayan sıcaklarla geldi. Güneşten aldığımız enerjiyle hem kültür hem de eğitim yayınlarımıza hiç durmadan yenilerini ekliyoruz. Bu ay içinde Balıkesir, Malatya ve Kocaeli’de fuarlarda okurlarımızı altı markamız ve binlerce kitabımız ile kucaklayacağız. Bültenimiz Nisan ayında yaptıklarımızın haberleri ve Mayıs ayında çıkacak kitaplarımızın müjdeleriyle yine dopdolu! Çimenlere yayılıp, kitap okumanın tam zamanı! İyi okumalar.…
15. Tudem Edebiyat Ödülleri sahiplerine kavuştu  
Bu yıl yetişkin edebiyatı alanında ilk kez verilen 15. Tudem Edebiyat Ödülleri’nde dereceye girenlere ödülleri, İzmir Kitap Fuarı'nın açılış akşamında düzenlenen törenle takdim edildi. Törende, kazananlara heykeltıraş Ozan Ünal’ın tasarladığı ödül heykelleri verildi. VIP Project Orkestrası'nın eğlenceli müzikleri geceye renk kattı. 
Devamı...

Yayın dünyası İzmir'deydi
TÜYAP ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle bu yıl 23'üncüsü düzenlenen İzmir Kitap Fuarı yoğun ilgi gördü. Yayın dünyasını İzmir'de buluşturan fuar, 480 binin üzerinde ziyaretçi sayısıyla rekor kırdı. Fuara 7 markası, 27 yazarı ve binlerce kitabıyla, 3 farklı stantla katılan Tudem Yayın Grubu, okurların en çok ilgi gösterdiği yayınevleri arasında yer aldı. 
Devamı... 
Dimitris Sotakis,
karşı kıyıdaki okurlarıyla buluştu

Ülkemizde, Soluğun Mucizesi ve Bir Süpermarketin Hikâyesi isimli romanlarıyla tanınan Yunan yazar Dimitris Sotakis, 23. İzmir Kitap Fuarı için geldiği kentte hem edebiyat çevrelerinden hem de kitapseverlerden yoğun ilgi gördü. Devamı...


Yayınevi-illüstratör buluşmaları yoğun ilgi gördü
Zengin yazar ve çizer kadrosuyla çocuk edebiyatımıza yön veren Tudem Yayın Grubu, yeni illüstratörlerle tanışmak ve ortak projeler geliştirmek amacıyla 23. İzmir Kitap Fuarı kapsamında yayınevi-illüstratör buluşmaları gerçekleştirdi. Tudem Telif Eserler Yayın Koordinatörü Hülya Dayan tarafından, Tudem Edebiyat/Uçanbalık standında düzenlenen buluşmalara illüstratörler yoğun ilgi gösterdi. "Kaçırdım" diye üzülmeyin! Tudem Yayın Grubu, [email protected] adresine gönderilen portfolyoları değerlendiriyor. 

Tudem kitapları, Silva Literary ile dünyanın dört bir yanında 
Silva Literary Agency, Tudem Yayın Grubu'nun yazarlarını yurtdışındaki okurlarla buluşturmak için yürüttüğü çalışmaları Nisan ayında da hız kesmeden sürdürdü. 19-23 Nisan tarihleri arasında Budapeşte’de düzenlenen Budapest International Bookfest fuarına katılan Silva Literary Agency yetkilisi Aslı Candaş, Tudem yazarları ve kitaplarını Macar yayıncılara tanıtma ve Macaristan yayın piyasasını yakından tanıma olanağı buldu. Candaş, 25-28 Nisan tarihleri arasında dünyanın bir başka ucunda, Kazakistan’ın Astana kentinde üçüncüsü düzenlenen Eurasian International Book Fair'ı ziyaret etti. 


 
Tudem Yayın Grubu,
Londra Kitap Fuarı'ndaydı

Tudem Yayın Grubu, dünyanın en önemli yayıncılık etkinliklerinden olan ve her yıl 100'ü aşkın ülkeden yayıncıyı ve telif ajanslarını bir araya getiren Londra Kitap Fuarı'na katıldı. Fuarda Tudem Yayın Grubu'nu, Delidolu ve Desen Yayınları Yayın Yönetmeni Ayşegül Utku Günaydın temsil etti. Günaydın, fuar boyunca telif ajansları, yayınevleri ve sektör temsilcileriyle görüştü.











Merzifon ve Hatay kitap fuarları ile Soma Kitap Günleri'nde 
Tudem'e yoğun ilgi  

Tudem Yayın Grubu, Nisan ayında Merzifon ve Hatay kitap fuarları ile Soma Kitap Günleri'ne katıldı. Tudem Edebiyat, Delidolu, Desen, Uçanbalık, Tudem Eğitim, BlokTest markalarına ait yayınların yanı sıra çocuk ve gençlik kitapları dergisi İyi Kitap'ın okurlarla buluştuğu fuarlarda, Tudem stantları ziyaretçi akınına uğradı.
Kitapseverler Tudem yazarlarıyla tanışma fırsatı da yakaladı. Merzifon Kitap Fuarı'nda Aşkın Güngör, Çiğdem Gündeş ve Toprak Işık, Hatay Kitap Fuarı'nda Hamdullah Köseoğlu, Soma Kitap Günleri'nde ise Güzin Öztürk okurlarıyla bir araya geldi.



 
Tudem yazarları
Doğa Koleji 3. Yaratıcı Yazarlık Festivali’ne konuk oldu

Doğa Koleji’nin gelenekselleşen Yaratıcı Yazarlık Festivali'nin üçüncüsü, 1-4 Mayıs tarihleri arasında Antalya’nın Manavgat ilçesinde düzenlendi. Aralarında Tudem Yayın Grubu’nun sevilen yazarlarından Ferda İzbudak Akıncı ile Mehmet Atilla’nın da bulunduğu 18 yazarın eğitmen olarak görev aldığı festivalin açılışı Gülten Dayıoğlu tarafından gerçekleştirildi. Eğitim, kültür gezisi ve sosyal aktivitelerin iç içe geçtiği zengin bir programa sahip olan festivale Türkiye’nin dört bir yanından 1000’i aşkın öğrenci katıldı. Çocuklar, festival kapsamında düzenlenen yaratıcı yazma atölyeleri ve seminerlerinde Türkçeyi doğru, etkili ve güzel kullanma becerilerini artırdılar. Coşkulu anlara tanıklık eden festival görkemli bir sertifika töreniyle sonlandı.
Editörümüz Yasemin Ertuğrul sizin için seçti:
Kadınların Nesi Var?
Kadınların ve mizahın dönüştürücü gücüne duyduğunuz inancı pekiştirmeye hazırsanız, başlayalım. İngiliz yazar ve illüstratör Jacky Fleming’in 2017 Artémisia Mizah Ödülü’nü alan kitabı Kadınların Nesi Var?, kadınların yüzyıllara yayılan destansı varlık mücadelesine muzip ve incelikli bir övgü. Hem metni hem de çizimleri kendisine ait olan bu koleksiyonluk kitabıyla Fleming, kadınların kendi tarihlerini, kimliklerini, bedenlerini ve emeklerini geri alma çabalarına el uzatıyor. 
Peki, tarih boyunca kadınların güya nesi varmış? Elleri öyle narinmiş ki resim yaparken fırçayı uzun süre tutamazlarmış. Beyinleri soyut düşünce için fazla küçük olduğundan felsefe de yapamazlarmış. Aşırı duygusal yaratıklar oldukları için objektif olmakta zorlanırlarmış. Ayrıca kabarık etekleri yüzünden deney masasına yaklaşmaları imkânsızmış. Korse takmadan ayakta bile duramayan bir cinsiyetten sporda başarılı olması nasıl beklenirmiş? Zaten sakalı da yok ki sözü dinlensin.
Kadınların Nesi Var? işlerin hiç de böyle olmadığını gösteriyor. Bunu yaparken, yüksek dozda ironi ve bolca kahkahayla kadınlara yönelik kalıplaşmış önyargıları ustaca tiye alıyor. Hani sürekli bir çöp kovasından bahsedilir; bugüne dek erkeklerin yazdığı bir tarihin çöp kovasından: “Şimdiyse kadınlar, bu çöp kovasına atılmış diğer kadınları tek tek oradan çıkarıyorlar…”
Isabel Allende’den renklenecek bir hikâye!
Hem herkesi içine alan bir hikâye hem de bir boyama kitabı olan Porselen Peri, ilham verici bir değişimin kapılarını aralıyor ve yaratıcılığı harekete geçirip duygulara hitap ediyor... 
"Alçakgönüllü bir direniş"
Pınar Özmen, Direniş'i
romankahramanlari.com'da inceledi. 

"Gezginler ve mülteciler"
Ömer Türkeş, 
Uykuyayatanlar'ı 
Hürriyet Kitap Sanat'ta değerlendirdi. 
Sosyal medya aracılığıyla okurlarımızdan gelen yüzlerce paylaşım arasından birini seçtik. @evdeki_gezgin'e bu güzel fotoğraf ve değerlendirme için teşekkür ediyoruz. Bir sonraki bültenimizde hangi takipçimiz yer alacak, biz de merak ediyoruz.
Nisan ayında yayımlanan kitaplarımızı incelemek için tıklayınız.
Nisan ayındaki tekrar baskılarımızla ilgili detaylı bilgi edinmek için tıklayınız.

Mayıs'ta herkes
Oscar Brenifier okuyacak

Dünya çocuklarına felsefeyi sevdiren Fransız filozof, yazar Oscar Brenifier’in, Tudem ve Uçanbalık etiketleriyle yayımlanmış 32 farklı kitabını Mayıs ayı boyunca yüzde 30 indirimli olarak edinmek ister misiniz? Kampanyanın detayları hakkında ayrıntılı bilgi almak ve yazarın kitaplarını incelemek için tıklayın...
25. Tudem Bayi Toplantısı Çeşme’de yapılacak
Tudem Yayın Grubu 25. Bayi Toplantısı, 10-13 Mayıs 2018 tarihleri arasında Sheraton Çeşme Hotel Resort & Spa’da yapılacak. Yayın grubunun tam kadro yer alacağı ve 400’ün üzerinde davetlinin ağırlanacağı toplantının programı oldukça yoğun. 200’den fazla yeni yayının tanıtılacağı toplantıya Tudem Yayın Grubu, bayileri, satış ekibi ve çalışanlarıyla birlikte katılacak. 10 farklı oturumun gerçekleşeceği toplantıda, eğitim ve kültür yayınlarının tanıtımları, satış ve pazarlama eğitimlerinin yanı sıra çeşitli etkinlikler de düzenlenecek ve sürpriz hediyeler dağıtılacak.
Çocuklar Tudem Beşiktaş Kitabevi'nde keşfetmeye devam ediyor!
Atölye Pikolo işbirliğiyle hayata geçirilen Tudem Beşiktaş Kitabevi Atölye Çalışmaları bütün hızıyla sürüyor. 12 Mayıs Cumartesi günü saat 11.00’de, deneyimli atölye uygulayıcıları Aslı Ersoy ve Elif Üngör tarafından gerçekleştirilecek “Arkadaşlık Ağacı” başlıklı atölye çalışması için kayıtlar devam ediyor. 4-8 yaş arasındaki çocukların farklı malzemeleri kullanarak hayal ettikleri arkadaşlık meyvesini ve parklardan toplanmış dallarla arkadaşlık ağacını tasarlayacakları etkinlik, çocuklara arkadaşlık kavramını sanat aracılığıyla yeniden düşündürüyor. Tudem Beşiktaş Kitabevi’nde gerçekleştirilecek etkinliğe katılım kuponu, Tudem Beşiktaş ve Kadıköy kitabevlerinden 60,00 TL ve üzeri alışveriş yapanlara armağan ediliyor. Ayrıntılı bilgi için tıklayın...

Tudem Yayın Grubu
Balıkesir, Malatya ve Kocaeli Kitap Fuarlarında!

Tudem Yayın Grubu, "Hayatın farklı renkleri, sözcüklerin büyüsü ve edebiyatın gücüyle fuarda buluşuyoruz" sloganıyla Balıkesir, Malatya ve Kocaeli kitap fuarlarında kitapseverlerle bir araya geliyor. 7 markası, 1000'i aşkın kültür ve eğitim yayını ve sevilen yazarlarıyla Balıkesir, Malatya ve Kocaeli’nin edebiyat coşkusuna ortak olan Tudem'in stant numaraları ve güncel fuar imza programlarını sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.
 


Tom Gates’in şaşırtıcı yetenekleri aklınızı başınızdan alacak
Kahkaha ve eğlence tufanı başlasın! Tom Gates geri döndü! Dünya çapında 43 dile çevrilen ve 7 milyona yakın okura ulaşan Tom Gates serisi, 10. kitabı Şaşırtıcı Yetenekler ile maceraya hız kesmeden devam ediyor. Tatili planladığı gibi gitmeyen çocuklara oyalanabilecekleri bir sürü etkinlikle (akıl almaz çizimler, parmak sineması…) dolu alternatif bir tatil vadeden Tom yine her zamanki gibi çok güldürüyor. Cıvıl cıvıl kapağı ve hareketli iç resimleriyle, okumaya mesafeli tüm çocukları kitaplara yaklaştıracak Tom Gates’in en yeni serüveni, her zamankinden de fazla çizim ve oyun sayfasına yer vererek eğlenceyi garantiliyor.
   
Küçük fare Nanni’nin heyecan dolu yolculuğuna katılın!
Koray Avcı Çakman, yeni romanı Nanni: Küçük Farenin Büyük Maceraları’nda gelecek üzerine düşündüren incelikli bir metne imza atıyor. Çiftlikte, kendi sınırları içerisinde mütevazı bir yaşam süren küçük fare Nanni günün birinde yaşlı bir baykuşla tanışır. Bilgeliğiyle tanınan bu baykuşun minik dostuna soracağı büyük bir soru vardır. Nanni, zaman ona acımasızca davranmadan önce hayattaki amacını keşfetmeli ve bir an önce onun peşine düşmelidir… Büyük küçük demeden her yaştan okura yaşama amacını sorgulatan bu eğlenceli kitap kendi yeteneklerimizi keşfedebilmemiz için bir tür farkındalık yaratıyor. Nanni, doğru soruları sormaya cesaret ettiğimiz zaman, mutluluğun hiç de uzakta olmadığını anımsatıyor.

Spor Gezginleri ile tanışma zamanı!
Genç yazar Alper Akal’ın imzasını taşıyan Spor Gezginleri, spor tarihini eğlenceli bir dille anlatan heyecan verici bir serüvenin ilk halkası. Okurlarını, tarihin tozlu sayfalarında geçen sürükleyici bir maceraya sürükleyen roman, birbirine pek benzemeyen dört iyi arkadaşın kâh Antik Roma’da kâh Orta Asya’da geçen farklı yolculuklarına ortak ediyor. Hikâye kurgusunu çok özel bir oyuna temellendiren kitap başarının ancak ekip ruhuyla elde edilebileceğini vurguluyor. Hareketli öyküsüyle kitapseverleri daha ilk sayfalarından itibaren yakalayan Spor Gezginleri hem eğitici hem öğretici hem de çok komik bir ilk roman. 

Hayattan ilham alan öyküler…
Tudem ailesine yeni katılan ödüllü yazar Elif Yonat Toğay, Bir Şeyler Yapmam Gerek isimli yeni kitabında, olan bitenden ya da hiç olmayandan bahseden kısa öyküler anlatıyor. Anlatım dili, olay örgülerinin gündelik hayatla ilişkisi ve kendine has mizahi duruşuyla dikkat çeken kitap eğlenceli bir okuma deneyimi sunuyor. Çocukların hayallerinden ve geleceğe dair düşlerinden ilham alan yazar, deyim yerindeyse bütün öykülerinde hayatın ta kendisini başrole taşıyor. Durum böyle olunca, anne ve babasının sorunlarını tek başına çözemeyeceğini anladığı için kardeş isteyen bir çocukla ya da okul içinde kulaktan kulağa yayılan hikâyelerle karşılaşmak kaçınılmaz oluyor.

İnsan doğası üzerine
sarsıcı bir roman…

Delidolu Yayınları, Gevişgetirenler Zamanı kitabıyla Brezilyalı usta yazar José J. Veiga'yı ilk kez Türkiyeli okurlarla buluşturuyor. “Küçük kasaba sıkışmışlığını” tekinsizce anlatan Gevişgetirenler Zamanı, belirsizliklerle dolu bir atmosferde, tedirginliğin iktidarıyla başa çıkmaya çalışan bir avuç kasabalının mücadelesini konu ediniyor. Gerçekçi anlatımında sembolizmden beslenen bu gizemli ve karanlık roman, tahakküm edenle tahakküm altında kalanın ilişkisini sorguluyor. José J. Veiga, daha ilk satırlarından itibaren okuru ele geçirmeyi başaran bu yapıtında çok katmanlı ve derinlikli bir metne imza atıyor.
John Wyndham’dan zihninizin dehlizlerini yabancı seslerle dolduracak sarsıcı bir kitap!
Delidolu okurlarının Krizalitler ve Triffidlerin Günü adlı distopik romanlarından tanıdığı kült yazar John Wyndham’ın klasikleşmiş bilimkurgu eseri Chocky raflarda! Okurla ilk buluşmasının üzerinden 50 yıl geçmesine rağmen dünya ve insanlık üzerine yaptığı isabetli tespitlerle güncelliğini yitirmeyen bu tedirgin edici roman, on bir yaşındaki Matthew’nun zihninde duyduğu sesle kurduğu sıra dışı ilişkiyi merkezine taşıyor. Sosyopolitik meseleleri bilimkurgu türüne başarıyla yerleştiren John Wyndham, teknoloji, uzay, evrim ve gelişim üzerine kaleme aldığı Chocky'de, büyüme çağındaki bir çocuğun gözünden dünyayı ve insanlığı irdeliyor. 
Ferda İzbudak Akıncı ile
yazma dersleri…

Ödüllü yazar Ferda İzbudak Akıncı’nın deneme kitabı Yazma Dersleri çok yakında okurlarla buluşuyor. Yazarın kendi "yazma serüveni"nden yola çıkarak, fuarlarda ve okullarda yaptığı söyleşilerde anlattıklarını on beş ayrı başlık altında toplayıp kitaplaştırdığı Yazma Dersleri, kapsamlı içeriğiyle bir yazarın yazma ve yaratma sürecine odaklanıyor.
Ferda İzbudak Akıncı kendi deneyimleri, düşünceleri ve edebiyat anlayışını aktardığı bu kitabıyla, küçük hikâyeler, şiirler yazmaya başlayan yazar adaylarının yolunu aydınlatıyor.
Delidolu'nun kurmaca dışı kitaplar koleksiyonunun yeni halkası Yazma Dersleri, dizinin "Okumak" başlıklı alt temasının da ikinci kitabı.


 
Avrupa’daki mülteci krizinden
insan manzaraları

İngiliz yazar, ressam ve aktivist Kate Evans, İlmekler: Mülteci Krizinden Bir Kesit adlı grafik romanında yakın tarihimizin en büyük insanlık ayıplarından mülteci krizini ele alıyor. İlmekler, Fransa’nın İngiltere’ye geçiş noktası ve aynı zamanda Avrupa’daki göçmen krizinin sembollerinden biri olan Calais’deki mülteci kampında yaşananlara odaklanıyor. Kate Evans'ın anlatımını, haber-röportaj tekniği üzerine temellendirdiği bu etkileyici kitap, özel baskısı ve hafızalara kazınacak öyküsüyle gerek sosyopolitik gerek sanatsal değer açısından kaleme alınmış çarpıcı bir belgesel olma niteliği taşıyor.
Ödüllü çizgi roman
Kırışıklıklar ilk kez Türkçede

Desen Yayınları, İspanyol sanatçı Paco Roca'nın 2008 Uluslararası Barcelona Çizgi Roman Festivali'nde "En İyi Çizgi Roman Ödülü"nü kazanan eseri Kırışıklıklar'ı Türkiye'deki okurlarla buluşturmaya hazırlanıyor. 
Kırışıklıklar, yaşlanma, yalnızlık, sadakat, hayaller, özlem ve çaresizlik gibi kavramları samimi bir dille ele alıyor. Yirmi yıllık banka müdürlüğünün ardından çocukları tarafından bakımevine bırakılan ve alzheimer olduğunu kabullenemeyen Emilio’dan, Doğu Ekspresi’yle İstanbul’a yolculuk yaptığını sanan Rosario’ya ve Marslılar tarafından kaçırılmaktan korktuğu için hiçbir yere yalnız gidemeyen Carmen’e uzanan, hepimize ait bir hikâye. Kırışıklıklar, 2011 yılında Ignacio Ferreras tarafından animasyon filme de uyarlandı; 2012’de ise En İyi Animasyon Film ve En İyi Uyarlama dallarında Goya Ödülü de dâhil olmak üzere pek çok ödül aldı.  



 


Uçanbalık 2018-2019
Yayın Kataloğu yeniliklerle dolu!

Okul öncesindeki çocukları iyi edebiyat ve nitelikli eğitim kitaplarıyla buluşturan Uçanbalık markasının yayın kataloğu yenilendi. Yayınevi, 2018-2019 dönemi için hazırladığı katalogda, 2-7 yaş arası çocuklara hitap eden koleksiyonunu Uçanbalık Kültür ve Uçanbalık Eğitim olmak üzere iki ayrı marka altında sundu. Uçanbalık Kültür, masaldan öyküye, tiyatrodan şiire kadar geniş yelpazedeki kitaplarıyla çocukların okuma serüvenine eşlik ederken, Uçanbalık Eğitim uzman akademisyenler tarafından hazırlanan eğitim kitaplarıyla 2 yaş ve üzeri çocukların keşfetme, öğrenme ve gelişim süreçlerini destekliyor. Uçanbalık Yayınları'ndan çıkan 200'den fazla eserin bulunduğu katalogda her serinin ve kitabın özeti, erken öğrenme programına uygun kavramlar, temalar, kitapların hitap ettiği yaş grupları, Uçanbalık Etkinlikleri ve Okul Öncesi İlk Yıllar Programı (PYP) ile ilişkilendirilen kitap listesi bulunuyor. Kataloğu incelemek için tıklayın...
Uçanbalık 48+ ve 60+ ay çocuklar
için iki ayrı set hazırladı

Geçtiğimiz yıl 60 ay ve üzeri çocuklar için hazırladığı Uçanbalık Erken Öğrenme Seti'nin okul, öğretmen ve ebeveynlerden gördüğü ilgiden güç alan Uçanbalık Eğitim, bu yıl 48 ay ve üzeri çocuklar için yeni bir set hazırladı. 8 fasikül, 4 eğitim kitabı, 4 kültür kitabı ve 3 diğer materyal olmak üzere toplam 19 parçadan oluşan Uçanbalık 48+ Erken Öğrenme Seti, Milli Eğitim Bakanlığı Erken Öğrenme Programı, Reggio Emilia, Okul Öncesi İlk Yıllar Programı (PYP) gibi ulusal ve uluslararası yaklaşımlarla beyne dayalı öğrenme aktiviteleri esas alıyor. Seti sınıfında kullanacak öğretmenler için hazırlanan Öğretmen Seti'nde ise Öğretmen Rehber Kitap ve Ajandası, kavram kartları, posterler, çıkartmalar ile aylık ve günlük planların interaktif içeriklerle yer aldığı öğretmenin akıllı asistanı AKAS bulunuyor.
Tudem'in uzman akademisyenleri tarafından oluşturulan ve 28 parçadan oluşan 60+ Erken Öğrenme Seti de hitap ettiği yaş grubu için öğretmen ve ailelerin ilk tercihi arasında yer alıyor.

Tudem Tatil Setleri ile tatilde
hem eğlenin hem öğrenin

Tudem Eğitim'in ilkokul öğrencileri için hazırladığı Tatil Setleri renkli ve çok yönlü içeriğiyle tatili eğlenceye dönüştürüyor. Tudem Tatil Setleri'ndeki haftalık fasiküller bilim ve teknolojiden yemek tariflerine, akıl oyunlarından çiziktir sayfalarına kadar çok renkli içerikler sunuyor. Setler, Tüm Dersler Test Eki, İngilizce Eki, Okumayı Seviyorum Eki, Anne-Baba Kitapçığı ve ödül çıkartmalarından oluşuyor. Ayrıntılı bilgi için
tıklayın...


8. sınıf öğrencilerinin
başvuru kaynakları yenilendi

Tudem Eğitim, 8. sınıf öğrencilerinin sınavlara hazırlıkta en büyük yardımcısı olan Kazanım Odaklı HBA (Hepsi Bir Arada) ve Kazanım Odaklı Soru Bankası kitaplarını öğretim programlarındaki değişikliklere göre yeniledi. Kazanım Odaklı HBA kitapları, geniş konu anlatımı, alıştırmaları, örnek soru ve çözümleri, çözümlü ve yıldızlı sorularıyla; Kazanım Odaklı Soru Bankaları zorluk derecelerine göre düzenlenen farklı test tipleriyle hem okula hem de merkezi sınavlara hazırlıkta 8. sınıf öğrencilerinin yanında. Yenilenen Kazanım Odaklı HBA ve Kazanım Odaklı Soru Bankası kitapları, tasarımları, yüksek çözünürlüklü baskı kalitesi ve kurşun kalemle yazılabilir mat kuşe kâğıdıyla da çok daha estetik ve kullanışlı. 
İyi Kitap'ın 104. sayısı yayımlandı!
Türkiye’nin tek çocuk ve gençlik edebiyatı dergisi olan İyi Kitap'ın yeni sayısı yayımlandı. 2009 yılından bu yana kesintisiz yayımlanarak bir edebiyat dergisi için yakalanması zor bir başarıya imza atan İyi Kitap'ın 104. sayısı yine birbirinden güzel kitaplar ve inceleme yazılarıyla dolu. Tudem Yayın Grubu bünyesinde çıkarılan ve ücretsiz olan İyi Kitapwww.iyikitap.net, Issuu ve Magzter üzerinden ücretsiz olarak okuyabilir, dilerseniz pdf olarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
İyi Kitap ile ilgili güncel bilgilerden haberdar olmak için ise derginin sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz. 

 
Paylaş
Tweet
Paylaş
Tudem Yayın Grubu Bültenine üye olun, bültenimiz e-postanıza gelsin.
Sosyal Medyada TUDEM YAYIN GRUBU
Copyright © 2017, Tudem Yayın Grubu, tüm hakları saklıdır.
Bu e-posta, Tudem Yayın Grubu iletişim listesine kayıtlı olduğunuz için gönderilmiştir. 

TUDEM YAYIN GRUBU
1476/1 Sokak No:10/51 35220 Alsancak, Konak / İzmir
Tel: 0(232) 463 46 40 Faks: 0(232) 464 11 73

www.tudem.com

Adres listemizden çıkmak için lütfen tıklayın: unsubscribe from this list  
Liste üyeliği tercihlerini değiştirmek için lütfen tıklayın: update subscription preferences